Okulumuz Hakkında

Fatih Sultan Mehmet Pendik Anaokulu
DUMLUPINAR MAH. SADIK SK. FATIH SULTAN MEHMET ORTAOKULU BLOK NO 1 PENDİK / İSTANBUL
02163791948
02163791965
https://pendikfsmanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmek.Çocukların gelişim özellikleri dikkate alınarak bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı programlar oluşturmak.Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren,bir okul olmaktır.

MİSYON

Çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

Öğretmen :10
Öğrenci :156
Öğretim Şekli :İkili Öğretim.

Öğretim Şekli

İkili Öğretim.

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

3 KM.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Pendik ilçesi Dumlupınar mahallesinde bulunan okulun çevresi genel olarak sitelerden kurulmuştur. Hukukçular Sitesi, Ekşioğlu Sitesi en bilinenleridir. Dolayoba Futbol okulu ve sahas, Hamit Aytaç Kültür Merkezi 200 metre yakınımızdadır. Marmara Üniversitesi Hastanesi ve S.Gökçen Havaalanının yakın olmasından dolayı son yıllards tercih edilen bir yerleşim yeri haline gelmiştir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları